Szélvédő bevonat:

 

Kíméli a vezető szemét a hosszú vezetés alatt. A menetszél lefújja az esővizet a szélvédőről az ablaktörlő használata nélkül! Éjszakai vezetésnél nem csillog be a szemből jövő autók fényszórója a szélvédőn. Nyáron a szélvédőre csapódó rovarok sokkal könnyebben eltávolíthatóak! Télen kevésbé fagy rá a szélvédő üvegre a jég és a hó. A bevonat egy éven át rajta marad a kezelt üvegfelületen.
Az üvegfelületek kezelése otthon is elvégezhető néhány egyszerű lépésben. Autóüvegen kívül bármilyen üvegfelületen alkalmazható. Az egyik legelterjedtebb alkalmazás. A bevonat jobb kilátást biztosít, így aktív védelmet nyújt az éjszakai és az esős közlekedésben. A szélvédőre hulló csapadék gömbök formájában a menetszéltől lepereg a felületről. A kezelt felületen jelentősen csökken a szennyeződések lerakódása (pl.: bogár-maradványok), illetve a téli jégképződés is minimális. A bevonat hatása kb. 12 hónapig / 20.000 km-ig tart, és ellenáll a gőzborotva és vegyi anyagok hatásainak.


További fotók itt 
Karosszéria bevonat:

 

A kezelt karosszérián kevésbé tapad meg a szennyeződés.
A karosszéria vegyszer nélkül, akár egy erős vízsugárral is letisztítható.
Az autómosáshoz nem kell dörzsölő szivacsot vagy kefét használni.
A bevonat egy éven át rajta marad a kezelt felületen.
A fényezéshez csapódó bogarak könnyen eltávolíthatóak.
Kis befektetéssel több területen is spórolhat az autós.
A fényezés hosszú ideig fényes és tartós marad.
Az autó fényezését az argesszív környezeti hatások erősen igénybe veszik, hosszabb távon károsítják! Szélsőséges üzemi viszonyok közepette kell megtartania fényét, színét és a karosszériát megóvnia a korróziótól.

Ezek az erős behatások a következőek: erős hó, közvetlen napsütés, erős hideg, téli jeges környezet és sós latyak. Felcsapódó kövek és apró szennyeződések koptató hatása, nagy sebességgel becsapódó rovarok kemény páncélja és belső testnedvei. Agresszív vegyszerek, melyeket a autómosáshoz használnak. Dörzsölő és csiszoló eszközök koptató hatása, melyekkel a tisztítást végzik (mosószivacs, gépi mosó keféje). Autó polírozás, időnként a felületeket polírozzák, hogy a fényét helyreállítsák, ez azonban a felso karcos réteg eltávolításával jár, tehát ilyenkor a bevonat vastagsága erősen csökken.
Ezeket a hatásokat lehet csökkenteni jobb minőségű anyagok és eszközök használatával, de az autó ezek közt a környezeti viszonyok közt üzemel. Ez adott.

Ha azonban az autó karosszériáját bevonjuk a CareMax nanotechnológiás lakk-bevonatával, akkor ezek a behatások erősen mérséklődnek.
A kezelt felületen kevésbé tapad meg a szennyeződés, így az autó tisztítása akár egy erős vízsugárral is elvégezhető, ezáltal a vegyszer és a dörzsölés károsító hatása lényegesen csökken.
A bevonat nem engedi a fényezett felülethez a téli sós latyakot, ezáltal újabb károsító hatást iktattunk ki.
Összességében a kevesebb felhasznált vegyszer kevesebb környezetszennyezést jelent és jelentősen csökkenti az ilyen irányú kiadásainkat!

Minimális ráfordítással jelentős megtakarítást értünk el!További fotók itt 

Motorkerékpár bevonat:

 

- A bukósisak plexijéről leszalad a víz, így a kilátás kedvezőtlen időben is kiváló marad!
- A becsapĂłdĂł rovarok nem tapadnak meg a kezelt plexi felĂĽleten.
- A nano bevonattal ellátott keréktárcsára nem ég rá a fékpor és nem tapad a lánczsír!
- A kezelt felületeket könnyen és gyorsan lehet tisztítani.
Komplett csomag motorosok részére, amelynek tartalma alkalmas a motor lakkfelületeinek, a keréktárcsáinak, bukósisak, illetve minden műanyag és kevlár felületek kezelésére. A bevonat hosszan tartó védelmet nyújt minden lakkozott felnire, és azok tisztítása nem igényel annyi vegyi tisztítószert. Akadályozza a bogár-maradványok és a fékpor beégését.
Bukósisakunkhoz és a motor szélvédőjéhez egy láthatatlan ablaktörlőt kapunk a felület kezelésével, mivel a menetszél lefújja a vízcseppeket a plexiről.

A csomag tartalmaz fényezett, lakkozott felületekre, keréktárcsára, bukósisak és szélvédő plexi ápoására, valamint kevlár és műanyag felületek kezelésére szolgáló bevonatot.

Keréktárcsa bevonat felnire:
- A fékpor nem ég bele a keréktárcsa lakkozott felületébe.
- A szennyezett felület vegyszer nélkül, akár egy erős vízsugárral is letisztítható.
- A kezelt keréktárcsa sokáig megőrzi állapotát és ezzel értékét is!
- A bevonat egy éven át rajta marad a kezelt felületen.
- A keréktárcsák kezelése otthon is elvégezhető néhány egyszerű lépésben .
A bevonat hosszan tartó védelmet nyújt az agresszív környezeti hatásokkal és szennyeződésekkel szemben. Védelmet nyújt a sólé és a fékpor lerakódása ellen. A folyadékok egyszerűen leperegnek a kezelt felületről, és a bevonat hatásaként a keréktárcsák tisztításakor jelentősen csökken a vegyi anyag felhasználás. A csomag minimum 4 felni kezelésére elegendő.
(1db.250ml tisztĂ­tĂł+1db.150ml, bevonat)További fotók itt

 Kerámia bevonat:


- Minden üveg és kerámia felületen alkalmazható a konyhában és a fürdőszobában.
- Megakadályozza a vízkő lerakódását.
- A kezelt felület könnyebb tisztíthatósága pénzt, időt és energiát takarít meg önnek!
Minden a konyhában és a fürdőszobában található üveg és kerámia felületen (szaniter) alkalmazható bevonat, mely akadályozza a vízkőlerakódást. Tartósan tiszta, csillogó felületet biztosít vegyi anyagok használata nélkül. Így ön pénzt, energiát és időt takarít meg.


 


További fotók itt 

Fa-kőbevonat:


- Lepereg a víz a kezelt fafelületekről, bútorokról és nyílászárókról.
- A bevonat légáteresztő, tehát szellőzik a kezelt falfelület.
- A lezárt felület ellenáll az olajnak is.
A bevonat alkalmas kő és fa felületek, éppúgy mint terrakotta, márvány, mész- és homokkő, nemesfa bútorok kezelésére. Szín semleges, lég-, és páraáteresztő, vízbázisú, oldószermentes és UV álló. Ellenáll a szennyeződések, víz és olaj hatásainak, ezáltal véd a korhadástól.


 


További fotók itt További szolgáltatásaink:

- Szélvédőn kőfelverődések - repedések javítása.
- Horpadáskihúzás
- Szélvédőcsere
- Nano bevonat készítése
- Szövetjavítás
- Szélvédő polírozásUgrás a horpadáskihúzáshoz itt

Ugrás a szélvédőjavításhoz itt

Ugrás a gravírozáshoz itt

Ugrás a szövetjavításhoz itt

Ugrás a polĂ­rozáshoz itt 

Ugrás a szélvédőcseréhez itt


 

FrissĂ­tve: 2011.07.19