Szélvédőn kőfelverődések, repedések gyors és szakszerű javítása; telephelyünkön vagy akár otthonában, a belvárosban ingyenes kiszállással! Magyarországon a legrégebben a lakosság szolgálatában.

 
Referenciáim önmagukban garantálják a megbízhatóságot - minőséget!

Sokunknak összeszorul a gyomra, ha menetközben az autónk szélvédőjén hirtelen csattanást hallunk. Jobb esetben megússzuk egy apró felszíni sérüléssel, de sajnos az esetek többségében kőfelverődés áldozataivá válunk.


Nem ritka hogy az üveg azonnal megreped az ütést követően. Viszont ha szerencsénk volt és a repedés még nem szelte teljesen ketté a szélvédőnket, akkor még mindig van rá esély, hogy megmentsük azt!


Mind három esetben és természetesen a repedéseknél is a legfontosabb a minél előbbi javítás! Nem csak a tovább repedés kockázata miatt, hanem a sérülés tisztaságának megóvása végett is. Így érdemes a sérülést leragasztani egy cellux vagy szigetelő szalag darabbal, míg a javításra sor nem kerül, megóvva azt a külső behatásoktól (víz, por, ablakmosó folyadék). Ezért van, az hogy a javítások végeredménye függ a felverődés típusától, és idejétől mert nem mindegy, hogy egy 1 napos sérülést, vagy egy 1 évest sérülést kell megjavítani. A szélvédő maga, három rétegből áll. A két üvegréteg (belső színtelen, külső színezett) és közte 1 rétegragasztó, avagy a biztonsági védőfólia van. Ha felcsapódik a kavics a szélvédőre egy nagy csattanást követően, az üveg és a fólia között egy levegőbuborék keletkezik. Ennek vannak fajtái: Bikaszem, Csillag alakú, kombinált, stb.

Ha már megtörtént a baj és ön eljött hozzánk kezdődhet is a javítás

Maga a javítás a sérülés bemeneti nyílásának kitakarításával kezdődik. Egy gyémánttűvel, vagy speciális fúróval, aminek a fúrószára lehet gyémánt, vagy kobalt-crom. Ha nem lett időben leragasztva a sérülés, akkor szükség van még némi tisztító folyadékra is és egy melegítő eszközre, amivel eltávolítjuk a felesleges vizet, szennyeződést amennyire lehetséges. Ezután felhelyezem a konzolt a szélvédőre, a bemeneti nyílásra illesztem az injektort, aminek a tömítése szilikonból van. Majd a sérülés bemeneti nyílásán keresztül, az injektoron át belepréseljük a metaakrillát észter ragasztót köznyelven gyantát. Ezt követően a készüléket letakarom egy uv szűrű fóliával. Ha a ragasztó már teljesen kitöltötte a sérülést, akkor leveszem az uv szűrű fóliát, ami a napfénytől volt hivatott védni, és hagyom megszáradni. Ha nincs elegendő természetes UV fény, akkor egy UV lámpa segítségével gyorsítjuk a folyamatot. Végül kap egy felületi kezelést, amivel lezárjuk a sérülést és síkba hozzuk az üveggel, hogy az ablaktörlő lapát a későbbiek folyamán ne akadjon meg és húzzon csíkot miatta. Végezetül kap egy finom polírt ha szükséges.


 


További szolgáltatásaink:


- Szélvédőn kőfelverődések - repedések javítása.
- Horpadáskihúzás
- Szélvédőcsere
- Nano bevonat készítése
- Szövetjavítás
- Szélvédő polírozás


Elindult Blogom melynek cĂ­me: http://www.szelvedojavitas.blog.hu/


Wiki enciklopédiát vállalkozásunk támogatja : Szélvédőjavítás - Wiki

 

Vállalkozásunk szerkesztője a : www.szelvedojavitas.lap.hu oldalnak


Referenciáim, ami több mint tĂ­z Ă©ves munka eredmĂ©nye Fotók a galériában találhatók


A fórumon felteheti kérdését.


Elérhetőségünk

 


Ugrás a nano bevonathoz itt

Ugrás a horpadáskihúzáshoz itt

Ugrás a gravírozáshoz itt

Ugrás a szövetjavításhoz itt

Ugrás a polĂ­rozáshoz itt 

Ugrás a szélvédőcseréhez itt


FrissĂ­tve: 2011.07.19