Autóüveg javítás 20. kerület

Autóüveg JAVÍTÁS 20. KERÜLET

Ön ezen az oldalon van:

Autóüveg javítás 20. kerület

Autóüveg javítás 20. kerület
Autóüveg Javítás 20. Kerület
Kérjen mindig időpontot!
Autóüveg Javítás 20. Kerület árai:

Árjegyzék oldalra klikkelve, egyből megtudja az ön javítási költségét! Darabszámra dolgozom, tizezer és tizenötezer forint között van egy szélvédő javítás számlás bruttó ára! Minden szélvédő javításról számlát írok, és örök pénzvisszafizetési garanciát adok casco biztosításon kívűl! Több darabnál kedvezményt adok! Igény esetén lehetőség van helyszínen szélvédő javításra. Oda tudok menni ahova kéri, csak erre lehet hogy várni kell!

Autóüveg javítás 20. kerület gyakori kérdések és válaszok.

- A sérülést le kell ragasztani? - Igen ajánlatos leragasztani a sérülést

- Mosni szabad az autót a szélvédő javítás előtt? - Tilos mosni a szélvédőt a szélvédő javítás előtt

- Mi van akkor, ha esőben felverődött egy kő, és megsértette a szélvédőmet? - Meg kell várni ameddig ki nem szárad a sérülésből a víz. Tehát nem elég, hogy abban a pillanatban ne essen az eső, hanem teljesen száraznak kell lennie. Ragasztani csak száraz felületre lehet.

- Ki lehet szárítani a sérülésből a vízet? - Fizikailag ki lehet szárítani, csak elég nagy a kockázata, mivel hőtágulásnál a sérülésben lévő mikorrepedések (ha van benne) továbbrepedhet.

- Mindegy milyen autót kell javítani? - Igen mindegy, legyez az olcsóbb vagy drágább a szélvédő javítási áron ez nem változtat, mivel darab árban javítok szélvédőt ezért mindegy hogy egy olcsóbb vagy drágább autón kell szélvédőt javítani.

- Egy rétegű üvegen is lehet kőfelverődést javítani? Pl régi Lada, skoda stb.? -A régi egy rétegü edzett üveg egyből kis üvegcserepekre törik, mivel edzett üveg, és nem duplafalú ragasztott. Szélvédő javítás mint technológia a kettő ragasztott üveg közötti levegőbuborék feltöltéséről szól, úgy hogy előtte a levegőt eltávolítjuk vákuum-al. Ezért csak a dupla ragaszott üvegben lesz kagylós levegőbuborék.

- Fűtőszálas szélvédőt is lehet javítani? - Igen lehet javítani. Ilyenkor a fűtőszálra nem lehet garanciát adni, viszont a szélvédőt meg lehet menteni a továbbrepedéstől. Általában a fűtőszál nem szokott megsérülni.

- Oldalsó és hátsó üveget is lehet javítani? - Amennyiben duplafalú az üveg igen lehet. Általában az új prémium márkák már duplafalú üveggel is rendelhető, javítottam már oldalüvegen sérülést.

- Panoráma tetőben található kőfelverődést is lehet javítani? - Igen lehet viszont ajánlatos egy fotót küldeni, mivel a fekete sáv oldalában lévő sérülések nagy kockázattal javítható. Meg van a veszély, hogy elrepedhet a szélvédő javítás alatt.

- Hétvégén is javítanak szélvédőt? - Igen hétvégén is javítunK szélvédőt. Kérem hívjon fel a mobil telefon számomon, és egyeztessünk időpontot, és helyszínt. +36303551000

- Télen is javítanak szélvédőt? - Igen télen is működik a szélvédő javítás. Ez már nagyobb precízitást igényel, mivel nagyobb a veszély a továbbrepedésre. Amennyiben önnek télen lenne a szélvédő javításra igéne, kérem hívjon fel a mobil telefon számomon, és egyeztessünk időpontot, és helyszínt. +36303551000

- Repedést is javítanak? - Igen meg lehet javítani a hosszú repedéseket is, viszont sajnos nyomtalanúl nem lehet eltüntetni. A repedés javítás egy szükséges rossz ami egy átmeneti megoldás a szélvédő cseréig.


Autóüveg javítás 20. kerület
Mobil szélvédő javítás XX. kerület - szélvédő javítás kiszállással.
Autóüveg Javítás 20. Kerület és környékén vállalom!
Mennyi ideig tart a szélvédő javítás?

Találkozástól búcsúzásik fél óra egy szélvédő javítás! A munkavégzés előtt egy fotót készítek a sérülésről! Elmagyarázom miből mit hogyan tudok csinálni. Amennyiben van a sérülésben repedés meg kell vizsgálnom, hogy nyitott vagy zárt a csatornája. Ez a kockázatott jelenti!

Kérdése van? Telefonáljon: +36303551000

Autóüveg javítás 20. kerület garanciavállalása.

Minden sikeres szélvédő javítás után örök pénzvisszafizetési garanciát bizstosítok. Ez annyit jelent a gyarkorlatban, hogy az általam végzett szélvédő javítás után nyomáspróbát hajtok végre. Ez a nyomásproba egy teszt. Amennyiben nem reped el a szélvédő akkor én minden esetben lejárat nélküli örög karanciát adok. Mi van akkor ha egy év múlva mégis elrepedne a sérülés? Vállalkozásomban a legfontosabb az ügyfél. Indoklás nélkül a szélvédő javítás 50% visszajár lejárat nélkül. Mindegy miért reped el nem kell indokolni. Egy fotó kell a repedt szélvédőről amit iktatok. Lesztornózom a számlát és visszautalom azt az összeg ötven százalékát amit szélvédő javításra elkértem számla ellenében. Mivel számlát mindenki kap ami digitális, nem marad feledsben az összeg. Szerencsére évi több ezres darabszámra húsz alatti a továbbrepedés aránya. Beszélni kell erről is, mert így a korrekt.

Kérdése van? Telefonáljon: +36303551000


Autóüveg javítás 20. kerület
Autóüveg Javítás 20. Kerület hétvégén
Telefonos egyeztetés kötelező!
Autóüveg Javítás 20. Kerület Szombat Vasárnap?

Szombaton és vasárnap is elérhető a szélvédő javítás! Ez azoknak az ügyfeleknek segítség, akik hétköznap dolgoznak, és nem tudnak a szélvédőjavítással foglalkozni! szelvedojavitas.hu, a szélvédő javítás fél óra alatt készen van!

Kérdése van? Telefonáljon: +36303551000


Szélvédő javító technológia

Minden szerszámom első osztályú USA szélvédő javító szerszámok. Ezek a márkák a Glass Mechanix, Glasweld piacvezető termékei, ragasztói. A cégek nem csak a szélvédő javító ragasztókra fókuszáltak, hanem a biztosági eszközökre, mint példáúl a karcolást védő polifoam amit szükség esetén a kocsi karosszériájára kell feltenni hogy ne karcolódjon a fényezés a szélvédő javítás alatt.

Kérdése van? Telefonáljon: +36303551000


Szélvédő javítás Budapest

Hívjon: +36303551000

Autóüveg javítás 20. kerület