szélvédő javítás 1. kerület

Fotó készítése

Ön ezen az oldalon van:

Szélvédő javítás Fotó készítése

szélvédő javítás 1. kerület
Fotó készítés
segítség fotó készítéséhez.
Szélvédő Javítás fotó készítési trükkök

Sokan nem is sejtik, hogy a szélvédőben lévő sérülést nem is olyan egyszerű elkészíteni. Ez azért van, mert az autó üveg dupla falú ami tükröződik. Sok esetben a ház falai, és a falevél látható az elkészült fotóban. Ezért készítettem el ezt az aloldalt, hogy jól bemutassam azt, hogy egy egyszerű trükk segítségébel jó fotót lehet készíteni.

Alapszabályok

- FÉNY. Mélygarázsban nem lehet sötétben jó fotót készíteni. Amennyiben mégis ott parkol, és kint esik az eső egy második mobiltelefonnal felülről kell megvilágítani a sérülést. Tehát csak kellő fényviszonyok alatt lehet fotózni. Sötétben a fotó zajos lesz, hangyás szemcsés.

- FOKUSZTÁVOLSÁG. Ez a fény után a legfontosabb. Tehát a fényképezőgépnek a fókusza ne a műszerfalat fotózza le élesen, vagy a kormánykereket. Autómata fokusz esetében ez nagyon egyszerű, mivel a szélvédőre kell tenni egy pénzérmét és annak az oldalát lefotózzuk. Erre azért van szükség, mert a fokusz ami autómata azt gondolja, hogy mi a pénzérmét akarjuk lefotózni, ezért a pénzérmére méri a tévolságot. Viszont ami mellette van kőfelverődés sérülés az is éles lesz. Én mindig a pénzérmén lévő vonalakat pöttyöket szoktam lefotózni. A fetni fotón is ez látható.

- SZÁRAZSÁG. Száraznak kell hogy legyen a szélvédő! Amennyiben az autó az utcán parkól, és esik az eső a sérülés nem vagy alik lesz látható. Ilyen esetben meg kell várni azt amikor kiszárad a sérülés. A szélvédőben lévő sérülés más néven levegőbuborék nem fotózható vagy rosszúl fotózható esőben, mivel a levegő helyére víz kerül, ami hasonló látványt kelt a javított sérüléshez.

- ZOOM. Mobiltelefonon a zoom ot rá kell húzni a legnagyobbra kettő ujjunk segítségével, majd a sérülésre azaz a mellette lévő pénzérmére kell célozni. Sokan itt hibáznak, hogy nem hasznáják a zoomot, és a fotó távoli lesz.


Szélvédő javítás Fotó készítése
Pénz érmével a fotózás éles lesz!
Fontos, hogy jó fényviszony legyen!
Összegzés

Szabad ég alatt parkol a kocsival, százaz az idő, száraz a szélvédő. Tehát nem esőben fotóz nem sötétben télen este, garázsban.

Első feladat az androidon, vagy iphon ot vagy bármilyen más telefonon elindítja a fotó alkalmazást kettő ujjával maximumra húzza a zoom ot a nagyítást.

Második feladat egy bármekkora pénzérmét a bal kezével (ha jobb kezes) a sérülés mellé illeszt, és ott tartja a fotózás végéig. A másik kezében a már rázoomolt telefon segítésgével a pénzérmének a redőire zoomol, és a mellette lévő sérülés tű éles lesz. Ha nem autómata a zoom rá kell pöttyinteni a kijezőre és utána lesz éles a téma.

Kérdése van? Telefonáljon: +36303551000


Szélvédő javítás Fotó készítése
Pénz érmével a fotózás éles lesz!
Fontos, hogy jó fényviszony legyen!
Végszó

Azért hoztam létre ezt az oldalt, mert nagyon hasznos a fotó. A mai üzemanyag árak mellett már csak akkor érdemes találkozni amikor ténylegesen javítható egy sérülés. Sok ügyfél kapott küldött már fotót sajnos olyan fotót amiket nem lehetett értékelni. Pl száz méterről az utcát lefotózva mondván hogy a hatodik autó és ott van rajta... Viszont ez így nem jó mert nem látom a sérülést. Volt hogy a szemközti ház tükröződése volt a fotón. Telefonban elmondtam hogy kell csinálni, pár trükköt és már is sikerült a fotó. Ami közös érdekünk.

Viber, Imessage, MMS fogadására képes mobilszámom ahova küldheti a fotót: +36303551000


Szélvédő javítás Budapest

Hívjon: +36303551000

szélvédő javítás 1. kerület